Travelt.. men oh so much fun <3

27786639_10155953227820242_495641087_o

Jeg er så betatt ❤ (jeg er helt betatt av alle mine 3 ) Inez, 5 mnd. Kjempeflink og utrolig enkel valp. De går kjempefint sammen, og det gjør alt mye enklere. Alltid litt sjangsespill å få ny hund, for man vet aldri om de vil komme godt overens.

Vi går tur sammen på morgenen og etter jobb, men så får de hver sin tur alene. de trenger forskjellig trening alle 3, og dette lar seg ikke kombinere når de er sammen ute.

Men Inez, er det grunnferdigheter, som sitt/dekk, gå pent og innkalling. Hun har fantastisk kontakt, og leker veldig bra. Hun liker å bære på ting, og har allerede fått hente en apport 🙂

Philippa er på finsliping lineføring, utgangsstilling og det 1. skrittet frem. Delmomenter av øvelsene. Hun er nå mye mer klar for å ta inn øvelsene. Trener mye kontakttrening med forstyrrelser. (foran butikken, der det skjer mye x isbanen osv. Er ikke helt fornøyd ennå, men vi har fremgang.

Seven er mye løs og vi har fvf og utgangsstilling. Kontakt er bra, men den må bli enda strammere, så her må motivasjonen opp.

Spennende (og vanskelig) å finne / utvikle motivasjonen på de to eldste. Her er det fortsatt mye å henge fingrene i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s